pátek 3. května 2013

Pozvání na Crwecon

S největší pravděpodobností to už víte, ale 8. 6. se v Praze koná už osmý ročník Crweconu, největšího komiksového conu pro fanoušky (nejen) mainstreamového komiksu + ve sklepení bude tradičně provádět svoje praktiky manga koutek. Jednodenní akci nabíze nepřetržitý program od 10 do 18, který se skládá z přednášek, vydavatelských panelů, soutěží + si můžete nakoupit hromadu komiksů a pokecat s dalšími komiksáky. Přesný program najdete na oficiálních stránkách. Na rozdíl od většiny ostatních conů je Crwecon zdarma!




Tak, a rovnou tu je druhé pozvání - letos budu poprvé na Crweconu přednášet, takže mě máte možnost vidět mimo FF akce.

Ve 13:00 startuju přednáškou o UKK, kde se za hodinu pokusím nějak představit všech 60 knížek, u některých uvést souvislosti a odpovědět na nejčastější otázky typu "Co si mám koupit?". Výtah z přednášky je plánován i jako článek, ale znáte to... vlk taky sliboval. 

Jakmile skončí, hned ve 14:00 vybíhám do malého sálu na přednášku o Marvel Now! Čili pokud vás nezajímá průřez těmi nejzásadnější díly, máte možnost poslechnout si to, co Marvel provádí právě teď (resp. od října 2012). Ano, dojde tak ke slíbenému pokračování marvelovských jedniček alespoň ústní formou, protože na pořádné sepsání prostě není čas. Pokud jste na podobné přednášce byli už na PragoFFestu, stavte se znova - NOW! se od ledna docela rozrostlo a dočkáte se objektivnějšího hodnocení (mnohé řady už mají za sebou první story arc).

Takže... uvidíme se na Crweconu! 
Justice like lightning!


Žádné komentáře:

Okomentovat