pondělí 20. května 2013

Komiksové novinky II

V posledních dnech se na různých internetových diskuzích objevilo několik zajímavých novinek. Pojďme si je shrnout.




1) limitovaný Batman: Soví tribunál

Crew na svých stránkách oznámila, že podobně jako BBArt chystá u nového Batmana z New52 dvě verze - klasický paperback a hardback. Ten bude k dostání v omezeném počtu 500 kusů (patrně jen v prodejnách komiksového ráje) a poprvé si ho budete moci koupit na Crweconu.





2) limitovaný Ragemoor

Po úspěchu s Drsnou školou přichází Comics Centrum s další limitovanou edicí - Ragemoorem. Opět bude k dostání jen v omezeném počtu 100 kusů a tentokrát už jde přidaná hodnota na knize vidět. Kromě ručně vyráběného pouzdra a různých serepetiček (záložka, plakát, rukavičky) bude vázaná v kůži. Zároveň plánují i dotisk druhého Hellboye.



3) Na Crweconu bude mít premiéru komiks E.V.A Marca Turiniho a nového nakladatelství RandO. To má docela smělé plány - údajně jedná s TopCow o vydávání pravidelných sešitovek - uvažuje se například o Cyber Force, Witchblade nebo crossoveru Artifacts.




1 komentář:

  1. Ragemoor je dobrá zpráva, ale na druhou stranu mi asi profrčí pod rukama, protože 100 kusů je docela málo. Což je vlastně dobře, protože je to dobrá výzva pro soutěživé typy :) Taky mě potěšil Hellboy, protože ho chci začít nakupovat :)
    Nové nakladatelství je výborná zpráva, ale jsem teda zvědav, jak to ve finále s těmi veledíly od stračeny dopadne. Hlavně Artifacts by mi vyždímaly peněženku :)

    OdpovědětVymazat