středa 1. července 2015

10 největších změn "All New, All Different" Marvelu



Marvel chystá v říjnu velké změny. Jaké jsou ty největší?




V říjnu (až skončí Secret Wars) vypukne v Marvelu monstrózní projekt All New, All Different. Čeká nás přes 50 sérií a všechny začnou vycházet od prvního čísla. Zatím není jasné, co se po Secret Wars stane s marvelovským vesmírem, takže proč tam najednou je starej Captain America (kterej má být mrtvej) vám neřeknu. Víme jen, že nepůjde o restart a většina postav by měli být naši staří známí z vesmíru 616. Kromě nich si Marvel vyzobe některé další z různých alternativních vesmírů (např. Old Man Logan, A-Force). Časově se budou všechny nové série odehrávat 8 měsíců po událostech SW. Na veřejnost unikly obrázky z říjnového Preview katalogu a známe tak jména, obálky a autory zhruba čtyřiceti sérií, které v říjnu vyjdou. V tomhle článku vám chci představit ty největší změny, které nás čekají. Zájemce o kompletní seznam proto odkážu na CBR.

1)      Spider-Man bude světovej

Přátelský Spider-Man ze sousedství rozšiřuje svůj rajon z New Yorku na celý svět. Parker Industries míří do Šanghaje, Londýna nebo San Francisca. Na obálce můžeme vidět novej kostým a vrací se Spider-Mobile =). 

 
2)      Spider-Woman v jináči

Těhotná superhrdinka je docela novinka – a přesně tohle čeká Jessicu Drew aka Spider-Woman.


 3)      Ďábel v černém

Daredevil mění červenou na černou (že by kvůli seriálu?). Série láká heslem „ďáblův učeň“ a chlápek na obálce vypadá jako Gambit.

 4)      Pá pá Fantastic Four

Potvrzuje se to, o čem se šuškalo. Marvel nemá filmová pravá na Fantastic Four, a tak nebude tuhle týmovku dál vydávat. Postavy se rozutečou do jiných řad – Human Torch bude v Uncanny Inhumans, Thing v Guardianech.

5)      Noví Strážci galaxie

Kromě už zmíněného Thinga na obálce nejvíc zaráží ženská verze Star-Lorda. Ale nebojte, Peter Quill nikam nemizí – rozhodně bude ve své vlastní řadě  Star-Lord.


 6)      Ženská Wolverine

A když už jsme u těch ženských postav, bude nová Wolverine. Podle všech informací to bude X-23. Nemusíte plakat, roli drsňáckého Wolverina bude zastávat Old Man Logan.


7)      Kdo bude ničit?

Další novinkou by měl být nový Hulk. Jeho totožnost se zatím tají.

  
8)      Drsní X-Meni

Série Uncanny X-Men slibuje docela zajímavé, až záporácké, složení týmu. Magneto, Sabrertooth, Mystique, Fantomex a Psylocke s heslem, že „větší hrozby vyžadují hrozivější X-Meny“.


 9)      Noví Noví Avengers

Série New Avengers sice začala představením úplně nového týmů Avengerů (s Lukem Cagem, Spider-Manem a Wolverinem), postupně ale začalo být přízvisko „Noví“ jen marketingovou berličkou. Druhá série sledovala vedlejší tým pod vedením Luka Cage, třetí potom Ilumináty. Teď to vypadá, že se konečně dočkáme nových Avengers. Hawkeye bude mít co dočinění se Songbird (Thunderbolts), Squirrel Girl, Sunspotem (původně New Mutants, naposledy Hickamnovi Avengers) a homosexuálním párem Hulkling + Wiccan (Young Avengers)


 10)   Úplně noví Avengers

Komu by předchozí New Avengers nestačili, tak nás ještě čekají All New, All Different Avengers s ženskou Thor, Milesem Moralesem nebo muslimskou Ms. Marvel. 



  Ondřej "Lenny" Král

zdroje:
http://www.comicbookresources.com/article/massive-marvel-preview-leaks-all-new-all-different-lineup
http://www.comicbookresources.com/article/slott-promises-global-amazing-spider-man-reveals-new-designs

Žádné komentáře:

Okomentovat