pondělí 2. července 2012

Stavte se na ComicsCon!

Milí čtenáři,
všechny bych Vás chtěl pozvat na letošní ročník ComicsConu, který se uskuteční v rámci Festivalu Fantazie od pátku 6. do neděle 8. a konkrétně na moje přednášky =).



Začínám v pátek v 11:00 s přednáškou Historie Marvelu. Budeme si povídat o vývoji nejznámějšího komiskového nakladatelství, projdeme si jeho průsery i úspěchy až do současnosti. Jaký byl první marvelovský superhrdina? Čím byla Fantastická čtyřka vtehdejší době revoluční? Jaký byl první event? To a mnohem více se dozvíte na této přednášce.

Pátek 20:00 - V prime timu bude řeč o Ultimates - Avengerech z ultimátního vesmíru - sérii, která mimojiné posloužila jako předloha pro kinohit Avengers V přednášce si projdeme všechny výskysty tohoto supehrdinského týmu od vzniku Ultimate universa až do událostí Ultimáta.

Třetí přednáškou je Civil War - občanský válka superhrdinů Marvelu, která se koná v sobotu v 17:00. Chtěli jste někdy začít číst US komiksy a nevěděli kde v té směti různých eventů začít. Spoelčně se podíváme na ten, který všechny změny odstartoval - na Civil War, která rozdělila superhrdinskou komunitu na dva znepřátelené bloky, které se mnohdy byly i na život a na smrt. Čeká vás souboj Captaina Americy s Iron Manem, rozpad Fantastické čtyřky nebo veřejné odmaskování Spider-Mana. A taky spousta tipů na výborné série, které stojí za přečtení.

Poslední mou přednáškou je Bullseye - zabijácké eso. Znáte Bullseye? Elitní vrah, který vás může sejmout pouhým párátkem, se postupně propracoval z pozice Daredevilova úhlavního protivníka do jednoho z hlavních záporáků. Přijďte si užít spoustu šílených vražd.

Žádné komentáře:

Okomentovat