neděle 28. října 2012

A-Babies vs X-Babies


Zatím poslední marvelovský event Avengers vs. X-Men je úspěšně za námi. Ať už jste ho četli nebo ne, rozhodně si nenechte ujít další střet těchto týmů v parodii A-Babies vs X-Babies. Osud mutanstva teď nehraje roli, důvod souboje je něco mnohem důležitějšího – plyšový medvídek.


Ve čtvrti Marvelous Meadows zapadlo sluníčko a malý Steve Rogers se chystá do postýlky. Už jen popřát svým hračkám dobrou noc a hurá spinkat… Ale co to? Ten ošklivák odvedle, Scott Summers, ukradl Stevovi medvíka Buckyho! To přece Cap nemůže nechat jen tak a volá všechny kamarády (kteří zrovna nemaj zaracha nebo neštovice) do boje s Cyclopsovou partou. A to je k příběhu všechno, dál už je to jen neskutečně vtipná řežba.
                       
A-Babies vs X-Babies je blbost. Strašná blbost! A nejspíš proto je to tak vtipné. Pokud Vám to z názvu nedošlo, všichni hrdinové tu jsou malí caparti (nakreslení v roztomilém chibi stylu) a dle toho se odvíjí i jejich schopnosti – Black Widow třeba pálí z vodních pistolek. Krom samotných superhrdinů a jejich schopností si sešit utahuje i celkově z Marvel Universa (spousta easter eggů), filmových Avengers nebo již zmíněného eventu Avengers vs. X-Men. Bitva příjemně odsejpá a než se čtenář naděje, je konec - klidně to mohlo být o pár stran delší, neboť spousta postaviček nedostala vůbec prostor (a nápady pan autor očividně má).

Pokud hledáte intoušský komiks, A-Babies vs X-Babies se obloukem vyhněte. Pokud chcete na chvíli vypnout a pobavit se (a neodpuzuje vás tento styl kresby), jděte do toho. Za tři dolary to rozhodně stojí!
5/5

Žádné komentáře:

Okomentovat